Aktualne akcije

Ugodne cene samo za vas!

Spomladanska akcija v letu 2019! Boljša okna za isto ceno!

Ker cenimo naše stranke, smo za vas letošnjo pomlad pripravili akcijo, ki vam nudi boljša okna za isto ceno. Po novem imajo v standardni izvedbi vsa naša PVC okna pasivno zasteklitev 4-18-4-18-4 Ug=0.5 + serijsko topli distančnik Swisspacer, ki je dokazano najboljši distančnik a trgu! Proizvajalec distančnika je največje podjetje za proizvodnjo stekla na svetu Saint-Gobain Glass, ki se lahko pohvali s kar 200.000 zaposlenimi po svetu.

To pa pomeni, da naša okna že v serijski izvedbi dosegajo tako dobre karakteristike, da jih lahko vgrajujemo tudi v nizkoenergijske objekte!
AKCIJA, KI JE NE SMETE ZAMUDITI!


Akcija velja za plačilo avansa do konca meseca julija 2019!


Profil DOM78 za ceno profila DOM68 + serijsko troslojno steklo Ug=0.6!

Ker vam za isto ceno želimo ponuditi več, vam za naročila oddana pred 03.08..2019, ponujamo profil DOM78 za ceno ožjega profila DOM68!

V kombinaciji s serijsko zasteklitvijo 4-14-4-14-4 Ug=0.6 in TGI distančnikom, pa je hkrati največkrat izbrano okno zadnjih 5 let!


Akcija velja do 03.08.2019! Lesena okna profil DOM 78 za novogradnje in adaptacije

Akcijske cene aluminijastih vhodnih vrat DOM STYLE in DOM PREMIUM!

V letu 2019 smo se za vas še dodatno potrudili in znižali cene vhodnih ALU vrat. Modeli DOM PREMIUM so v sklopu naše akcije že serijsko opremljeni s skritimi nasadili, 5-točkovnim zaklepom, obojestransko prekrivnim polnilom (obojestransko poravnano krilo s podbojem) in INOX ročajem po vaši izbiri.
NAJBOLJŠA VRATA ZA MANJ DENARJA!


Akcija velja do 01.09.2019!

DODATNI 5% POPUST NA VSA OKNA IN VRATA!

Spomladanski popusti pri nakupu lesenih in PVC oken in vrat!

Kliknite na željeno izvedbo oken in preverite našo ponudbo:

Pošljite nam povpraševanje in privarčujte že letos!

AKCIJSKE CENE NEMŠKE KRITINE JACOBI-WALTHER (50 let garancije)! DO -35%!

Najmodernejša in najbolj prodajana modela Z-10 in Stylist sta na voljo po izjemnih cenah, kar DO -35% popusta na glineno kritino, ki velja v Nemčiji za najkvalitetnejšo, proizvajalec pa na svoje izdelke nudi kar 50 let garancije (največ na trgu)!