Glinene strešne kritine Creaton

Najboljše glinene kritine s kar 50 let garancije!

Glinene strešne kritine Creaton

Strešnik kot prvi gradbeni material, ki ga je oblikovala človeška roka, imajo skoraj deset tisočletno tradicijo. S štirimi elementi, zemljo, vodo, zrakom in ognjem so ljudje že zelo zgodaj zadovoljili svojo elementarno potrebo po zaščiti in bivanju.

 

Zaradi odličnih gradbeno-fizikalnih in naravnih lastnosti je glina bila in ostaja najbolj priljubljen gradbeni material, vreden zaupanja. Njena edinstvena sinteza nudi optimalno zaščito pred vlago in zmrzaljo, medtem ko je obenem difuzijsko odporna, ognjevarna, odporna proti UV sevanju in nadvse vzdržljiva. To so dodatne prednosti, ki glinenim strešnikom že od nekdaj zagotavljajo mesto vodilnega gradbenega materiala, prav z vidika trajnosti, glina pa je zato za Creaton nepogrešljiva tudi pri izdelavi dodatne opreme.

 

Izbrana kakovost vseh uporabljenih materialov predstavlja osnovo za edinstveno oplemenitev površin, ki strešne kritine Creaton naredi posebej odporne proti udarcem, brezčasno lepe in okolju prijazne. Kemičnim dodatkom se zavestno odpovedujejo. Glinena kritina Creaton je sinonim za popolnoma naravne izdelke, okolju prijazno tehnologijo in zagotavljanje bivanja v zdravem okolju. Strešne kritine Creaton že od nekdaj veljajo kot sinonim za kvalitetno glineno kritino.

 

Svojo kvaliteto jamčijo s kar 50 letno garancijo na vse svoje izdelke!