O podjetju

Družinsko podjetje, ki vam prisluhne

O podjetju

Družinsko podjetje DOM-STREHA, OKNA d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2010, primarna dejavnost pa je bila prodaja in zastopstvo glinenih strešnih kritin višjega cenovnega in kakovostnega razreda – Creaton in Jacobi-Walther. V istem letu je podjetje razširilo svojo ponudbo tudi na prodajo in montažo stavbnega pohištva. Podjetje že od samega začetka sodeluje z zanesljivimi dobavitelji iz Nemčije in Slovenije, posledično za svoje stranke nudi le certificirane izdelke najvišje kakovosti.

S pomočjo nenehnega sprotnega izobraževanja in dopolnjevanja že obstoječih znanj, pa lahko zagotavljamo konkurenčnost, vrhunsko kakovost in absolutno zadovoljstvo strank, ki je že od ustanovitve naše glavno vodilo.

Izkaznica podjetja


Dolgi naziv: DOM-STREHA, OKNA trgovina in storitve d.o.o.

Skrajšan naziv: DOM-STREHA, OKNA d.o.o.

Sedež podjetja: Ulica Tončke Čečeve 18, 3230 Šentjur

Davčna številka: SI95523855

Zavezanec za DDV: Da

Matična številka: 3691136000

Transakcijski račun: Banka Intesa Sanpaolo d.d. SI56 1010 0005 8564 521

E-pošta: info@dom-streha.si | sempeter@dom-streha.si

Spletna stran: www.dom-streha.si

Pravnoorganizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo (d.o.o.)

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA PODJETJA DOM-STREHA D.O.O.

Glinene strešne kritine

Ukvarjamo s prodajo in zastopstvom glinenih strešnih kritin najvišje kakovosti. Nemška proizvajalca Creaton in Jacobi-Walther sta namreč edina na trgu, ki kvaliteto svojih izdelkov jamčita z najdaljšo, kar 50-letno garancijo.

Njuna skupna točka so najvišja kakovost in naravni materiali – glina. Glinena strešna kritina daje vašemu objektu poseben čar, domačnost in mu poveča vrednost.

Najbolj atraktivni strešnik v ponudbi STYLIST se ponaša z zračenimi slemenjaki (ni potrebe po zračnikih) in dvojnim žlebljenjem, kar vam omogoča pokrivanje brez zamika. Najmodernejši strešnik na trgu!

Najbolj atraktivni strešnik v ponudbi STYLIST se ponaša z zračenimi slemenjaki (ni potrebe po zračnikih) in dvojnim žlebljenjem, kar vam omogoča pokrivanje brez zamika. Najmodernejši strešnik na trgu!

Vrhunsko stavbno pohištvo DOM

Pod lastno blagovno znamko DOM vam ponujamo lesena in PVC okna ter vhodna vrata. Ne glede na to za kakšno vrsto oken in vrat se odločate, pri nas vam bomo znali svetovati in vam popolnoma prisluhnili in se vam v celoti posvetili, da bomo našli odgovor za vas in vaše želje. V kolikor boste želeli, vas bomo peljali tudi na ogled kakšnega referenčnega objekta.

Ker verjamemo v nemško kvaliteto je skoraj naš celoten program stavbnega pohištva nemškega izvora. Izjema so lesena okna in senčla, ki so v celoti slovenskega izvora.

Naša PVC okna so sestavljena iz profilov najbolj priznanih nemških proizvajalcev Aluplast in Salamander.