Zakaj izbrati nas

Z našimi okni nazaj k naravi

DRUŽINSKO PODJETJE

V časih, ko je težko najti zanesljivega dobavitelja, se boste pri nas počutili cenjene, to vam garantiramo. Vodilo našega družinskega podjetja je najvišja možna kakovost izdelkov in storitev, posledično stremimo k absolutnem zadovoljstvu kupcev. To lahko potrdijo tudi naše cenjene stranke po celi Sloveniji in tujini!

DVA RAZSTAVNO-PRODAJNA SALONA

Želimo si, da kot naše stranke pridejo k nam, saj verjamemo, da nakup strešne kritine ali oken ne more biti opravljen preko telefona ali elektronske pošte. V naših salonih imamo razstavljene vse naše izdelke, ki jih boste tako pobližje spoznali in se o njihovi nesporni kvaliteti tudi sami prepričali. Na voljo smo vam na dveh lokacijah, v Šentjurju pri Celju (pon – pet od 08.00 – 16.00) in Šempetru v Savinjski dolini (pon – pet od 09.00 do 17.00). Ob obisku vas peljemo tudi na ogled bližnjih referenčnih objektov.

STROKOVNOST IN SVETOVANJE

Nudimo vam strokovnost na vseh naših področjih, ki je posledica nenehnih izobraževanj in več kot 30-letnih izkušenj na področju gradbeništva. Ne glede na to, v katero poslovno enoto boste zašli, boste deležni celovitih in profesionalnih storitev. Z vami bomo delili naše izkušnje in vam pomagali do sanjskega doma, glede na vaše želje.

NAJKRAJŠI DOBAVNI ROKI NA TRGU

Pri gradnji ali obnovi hiše vam nudimo najkrajše dobavne roke:

– strešna kritina na zalogi ali 7 dni,

– PVC okna 14 dni,

– lesena okna 25 dni.

VRHUNKA KVALITETA IZDELKOV

Nemška podjetja so z visokimi vložki in uporabo najnovejših tehnologij postala sinonim za kakovost po vsem svetu. Avtomatizirane proizvodnje, visoko kvalificirano osebje za testiranje in sestavni deli najvišje kakovosti. Vse to so razlogi, da so naši izdelki najboljši na trgu, saj skoraj naš celoten asortiman izdelkov izvira iz Nemčije (Jacobi-Walther, Creaton, Salamander, Aluplast, Hörmann, Garant). Kakovost po najnovejših evropskih predpisih pa potrjujejo tudi naši certifikati.

KONSTANTNA RAST IN RAZVOJ

Z našimi izdelki in storitvami vam želimo ponuditi kvalitetne in dolgoročne rešitve. Zato kot eno naših glavnih prednosti izpostavljamo našo stalno rast in razvoj zaposlenih. S pomočjo stalnega napredka zaposlenih pa so posledično tudi naši izdelki vedno boljši, dokazano.

REALNA CENA

Pri nas boste dobili največ za vaš denar, saj vam nudimo najnižjo ceno v primerjavi s konkurenco (za izdelke primerljive z našimi).