Panoramske stene

Spustite svetlobo v vaše življenje

PANORAMSKE STENE

S pomočjo panoramskih sten lahko še tako male prostore naredite večje in svetlejše, saj skozi njih prihaja ogromno svetlobe, lahko pa vam nadomestijo velik del zidu. Z njihovo pomočjo lahko nemoteno in neovirano prehajate iz notranjosti vašega doma v zunanjost. Na voljo v leseni in les/alu, PVC in PVC/ALU in ALU izvedbah.

Dvižno drsna stena HST ZERO – več svetlobe

S sistemom dvižno-drsnih vrat so vam omogočeni nemoteni prehodi iz stanovanjskih / poslovnih prostorov na balkon, teraso ali zelenico. Velike steklene površine, svetle sobe in odprta atmosfera – drsna vrata povečajo kakovost stanovanj in poslovnih prostorov.

Vrata so konstruirana tako, da omogočajo drsno odpiranje velikih elementov praktično brez fizičnega napora.

Izvedba HST ZERO je posebna izvedba, pri kateri je steklo na fiksnem delu popolnoma poravnano s končnim tlakom. To pa pomeni več svetlobe in neprimerljivo lepši in modernejši izgled prostora.

HST ZERO izvedba je možna v les/alu FLAT in PANORAMIC izvedbi.

Znotraj

Zunaj

Dvižno drsna stena HST KLASIK

Klasična dvižno drsna vrata HST se po sami funkcionalnosti bistveno ne razlikujejo od ZERO sistema, steklo pa pride spodaj in klasično poravnano s krilom.

Klasik izvedba je možna v leseni in les/alu, PVC in PVC/alu in ALU konstrukciji.

Drsno nagibna stena PSK

S pomočjo drsno nagibnih sten lahko zasteklite dimenzijo do 300cm, njihovo okovje pa omogoča tudi odpiranje na kip. Zaradi svoje izvedbe in prilagodljivosti ne zavzamejo veliko prostora, vi pa z njimi pridobite ogromno svetlobe in možnost enostavnega prehoda na teraso.

Ker gre pri drsno nagibnih stenah za klasični okenski profil, je potrebno stopati čez prag.