Aluminijasta vhodna vrata

Vrata, ki tesnijo kot stena

Vhod, ki z dominantno prisotnostjo očara vsakogar, ki se mu približa. Estetsko dovršen tehnološki biser. Osupljiva vhodna vrata za veličasten dom in za izjemno udobje sodobnega bivanja. Moderno upravljanje vrat z mobilno aplikacijo Pirnar, oddaljeno odklepanje, kjerkoli se nahajate in pametna osvetlitev.

Vhodna vrata Pirnar so estetski, funkcionalni in tehnološki presežki.

CarbonCore – vrata, ki tesnijo kot stena

Srce vsakih dobrih vhodnih vrat je konstrukcija. CarbonCore je edina patentirana in najtrdnejša konstrukcija na svetu, ki je razvita izključno za vhodna vrata. Karbonska vlakna so izjemno lahka, toga in nekajkrat močnejša od jekla, zato se uporabljajo tudi v najsodobnejših letalih in pri najbolj prestižnih vhodih Pirnar. Ne krivijo se niti na žgočem soncu niti v najhladnejših zimah. Ker bolje tesnijo, ni prepiha. Odpiranje je izredno lahko, vrata pa imajo izjemne lastnosti:

  • največja trdnost
  • najboljše tesnenje
  • skrita nasadila
  • čudovita oblika
  • izjemna stabilnost

 

Prenesite si najnovejše kataloge vhodnih vrat PIRNAR in se seznanite z bogato izbiro različnih modelov vrhunskih vhodnih vrat.

Naj vaš dom krasijo vrata, ki so prejela največ prestižnih nagrad na svetu za dizajn in inovacije – to so vhodna vrata Pirnar.

 

Katalog OPTIMUM
Katalog PREMIUM
Katalog ULTIMUM

 

SENČILA IN KOMARNIKI